Financieel Zorgpakket Werkgevers

Steeds vaker wordt u als werkgever geconfronteerd met de gevolgen van de financiële problemen van uw personeel. Werknemers met schulden of financiële zorgen functioneren niet optimaal. Er is sneller sprake van verzuim, fraude, diefstal.

Fides adviseert en helpt mensen met financiële problemen en het voorkomen daarvan. Maar ook als werkgever kunt u iets doen! Fides biedt namelijk een financieel zorgpakket voor werkgevers aan. Dit pakket omvat al onze diensten. Als u twee stappen zet kunnen wij met uw medewerker(s) aan de slag. U signaleert, neemt contact op en wij komen bij u langs om de situatie met u te bespreken. Na een gesprek met uw medewerker(s) en in overleg met u maken wij een adviesplan. Een plan op maat, afhankelijk van de hulpvraag van uw medewerker(s) en u.

Voorkomen van geldproblemen

Het financieel zorgpakket is gericht op het voorkomen van geldproblemen, advies over het op orde brengen en houden van het budget, het beheer van het budget en juiste doorverwijzing in complexe schuldsituaties. Al onze inspanningen zijn erop gericht om uw medewerker(s) financieel fit te maken. Het is aan u wat u wilt, en hoe u met deze problemen om wilt gaan. Wij staan klaar om uw bedrijf en uw medewerker(s) te helpen met goede en eerlijke oplossingen, duidelijke afspraken naar alle partijen en korte lijnen voor iedereen.

Voor meer informatie zie onze contactgegevens.  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl